BPSOLUTIONS

Rollen en diensten

BPSOLUTIONS
-
 • Managed Services 9,2 N=13
 • Software Services
 • Data Intelligence
 • Business Technology
 • Interconnected Infrastructure

Diensten binnen Managed Services

BPSOLUTIONS
-
 • Technisch Applicatiebeheer 9,3 N=9
 • Werkpleksupport
 • Werkplekmanagement
 • Managed Infrastructure 9,3 N=11
 • System Integration
 • Security Management

De rol en/of dienst is van toepassing op BPSOLUTIONS:

 • Wel (voldoende evaluaties in de studie en tevredenheidsscore ontvangen)
 • Wel (onvoldoende evaluaties in de studie)
 • Niet

Customer Delight

Customer Delight Score

-

BPSOLUTIONS

-

-

Marktgemiddelde

-

Fan Score

-

BPSOLUTIONS

-

-

Marktgemiddelde

-


Competenties

Hoogste score binnen competenties:

-

-

BPSOLUTIONS

-

-

-

Klantgerichtheid

Hoogste score binnen klantgerichtheid:

-

-

BPSOLUTIONS

-

-

-

Aantal evaluaties per sector

* De percentages kunnen een procent afwijken van wat er is gepubliceerd in het boek. Daar kiezen wij ervoor om te werken met afgeronde percentages; waardoor de optelsom van deze percentages niet altijd uitkomt op 100%. Op de website is dat echter niet mogelijk.


1

Aantal jaren in de studie

16

Aantal evaluaties in de studie

Vergelijk met andere IT-provider:

Vergelijk met andere jaargang:

Bedrijfsprofiel

BPSOLUTIONS is een Nederlandse IT-provider, opgericht in 2002, die zich focust op de bedrijfskritieke IT van ondernemingen. BPSOLUTIONS wil voor bedrijven de specialist en kennispartner zijn om ze te ontzorgen en te voorkomen dat er problemen ontstaan rondom de data. Daarbij wil het bedrijf continu verbeteren en waarde toevoegen aan organisaties. Kerngebieden zijn cloud- en managed services, SAP HANA, data analytics en artificial intelligence (AI). BPSOLUTIONS heeft als missie de wereld een beetje slimmer te maken. De IT-provider stelt dat te doen door aan de ene kant met cloud- en managed services ervoor te zorgen dat bedrijven up-and-running blijven en aan de andere kant door met data en AI ervoor te zorgen dat bedrijven toekomstbestendig zijn. BPSOLUTIONS wil tot de top 10 van missiekritische IT-spelers van Europa gaan behoren, zodat het de kennis van medewerkers in een breder en groter gebied kan toepassen. Daarom is BPSOLUTIONS de afgelopen jaren strategische samenwerkingen aangegaan met tien nieuwe partners waaronder HPE, Red Hat en Rubrik. Deze partners bieden tezamen met de bestaande strategische partners (IBM, Lenovo, SAP en VMware) een uitgebreid dienstenportfolio.

Inzicht in wachttijd op de spoedeisende hulp

Het HagaZiekenhuis is een van de grootste ziekenhuizen van Nederland. Een aantal jaar geleden werd besloten de IT-infrastructuur te moderniseren. BPSOLUTIONS heeft het HagaZiekenhuis hierbij ondersteund. Voor de spoedeisende hulp heeft de IT-provider met behulp van beschikbare data en artificial intelligence (AI) de wachttijden voor patiƫnten inzichtelijk gemaakt. BPSOLUTIONS heeft AI toegepast op informatie die invloed kan hebben op de drukte in het ziekenhuis, zoals de beschikbaarheid van personeel, de weersomstandigheden en bijzondere (feest)dagen. De IT-provider heeft een AI-applicatie ontwikkeld die al deze data analyseert en combineert. Dit geeft de patiƫnten een accurate verwachting van de wachttijd, wat zorgt voor rust voor zowel de patiƫnt als de arts. Daarmee draagt de app ook bij aan het verbeteren van de patiƫnttevredenheid. BPSOLUTIONS houdt deze diensten met haar cloud- en managed services 24/7 up-and-running. Daarbij monitort de IT-provider de zorgsystemen en heeft BPSOLUTIONS ervoor gezorgd dat verschillende systemen en applicaties met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kan het HagaZiekenhuis zich beter richten op de zorgdienstverlening en haar missie: het leveren van een goede medische behandeling, met persoonlijke aandacht in een veilige en optimaal georganiseerde omgeving.

Aantal medewerkers

Nederland 35

Omzet (2020)

Nederland 10 mln. EUR

Technologie- en platformpartners

Amazon Web Services, Fortinet, HPE, IBM, Lenovo, Microsoft Azure, NetApp, Qumulo, Rancher, Red Hat, Rubrik, SAP, SUSE, VMware

Compliancy standaarden en richtlijnen

ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510

(Focus)sectoren

FinancieĢˆle dienstverlening, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Retail & Consumentengoederen, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Locaties (in Nederland)

Utrecht