Detron

Rollen en diensten

Detron
-
 • Managed Services 7,0 N=25
 • Software Services
 • Data Intelligence
 • Business Technology
 • Interconnected Infrastructure

Diensten binnen Managed Services

Detron
-
 • Technisch Applicatiebeheer 7,2 N=14
 • Werkpleksupport 6,6 N=15
 • Werkplekmanagement 6,1 N=15
 • Managed Infrastructure 7,3 N=20
 • System Integration 7,0 N=8
 • Security Management 7,3 N=12

De rol en/of dienst is van toepassing op Detron:

 • Wel (voldoende evaluaties in de studie en tevredenheidsscore ontvangen)
 • Wel (onvoldoende evaluaties in de studie)
 • Niet

Customer Delight

Customer Delight Score

-

Detron

-

-

Marktgemiddelde

-

Fan Score

-

Detron

-

-

Marktgemiddelde

-


Competenties

Hoogste score binnen competenties:

-

-

Detron

-

-

-

Klantgerichtheid

Hoogste score binnen klantgerichtheid:

-

-

Detron

-

-

-

Aantal evaluaties per sector

* De percentages kunnen een procent afwijken van wat er is gepubliceerd in het boek. Daar kiezen wij ervoor om te werken met afgeronde percentages; waardoor de optelsom van deze percentages niet altijd uitkomt op 100%. Op de website is dat echter niet mogelijk.


12

Aantal jaren in de studie

30

Aantal evaluaties in de studie

Vergelijk met andere IT-provider:

Vergelijk met andere jaargang:

Bedrijfsprofiel

Detron is een Nederlandse managed services provider die zich richt op vier sectoren binnen de zakelijke markt: de overheid, de zorg, de industrie en de zakelijke dienstverlening. Detron is de afgelopen jaren flink gegroeid in de sectoren zorg en overheid. Detron stelt organisaties te helpen met het (op afstand) samenwerken en communiceren, veilig informatie delen, overleggen in virtuele teams en werken met partners in de keten. Dit doet deze IT-provider met een portfolio bestaande uit geĆÆntegreerde werkplekdiensten, inclusief unified communications- en collaborations-oplossingen, managed (hybride) cloud- en infrastructuurdiensten, connectiviteit, security en applicatiemanagement. Adoptie is volgens Detron een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Hierbij worden eindgebruikers begeleid bij de nieuwe manier van (samen)werken en communiceren. Mede daarom is de workspacecoach, een geautomatiseerde interactieve chatbot met e-learning, geĆÆntegreerd in de werkplekdienstverlening. Detron baseert haar private clouddiensten op het Uniserver-portfolio en de public clouddiensten op het Microsoft Azure-platform.

Zorgpersoneel wordt productiever op de werkvloer

Cicero Zorggroep is een zorgverlener voor ouderen, met veertien locaties in Zuid-Limburg. Cicero biedt onder meer revalidatie en herstelzorg, zorg en ondersteuning voor thuiswonenden, behandeling door therapeuten en wonen in een zorgcentrum. Detron beheert sinds 2018 de gehele telefonieomgeving. In juni 2020 heeft Cicero besloten haar volledige IT-domein te outsourcen en ook bij Detron onder te brengen. Detron levert en beheert de digitale zorgwerkplekken voor 2.400 gebruikers en de daarbij behorende SaaS-infrastructuur. De dienstverlening is inclusief adoptie om de medewerkers van Cicero optimaal te kunnen laten werken met Detrons Digital Workspace. Daarnaast voert Detron een upgrade van het netwerk uit. Op alle locaties zijn de switches vervangen, is de architectuur uitgebreid in kaart gebracht en zijn beveiligingsupdates geĆÆnstalleerd. Cicero herkent de meerwaarde van een externe partij in de technische kennis en de manier waarop projecten systeemmatig worden aangepakt. Daarbij wordt Cicero naar eigen zeggen aan de achterkant ontzorgd door Detron en helpt Detron de zorgmedewerkers productiever te zijn op de werkvloer.

Aantal medewerkers

Nederland 417

Omzet (2020)

Nederland 79,6 mln. EUR

Technologie- en platformpartners

AFAS Software, Apple, Cisco, Citrix, Dell EMC, Fortinet, HPE, Lenovo, Microsoft, Microsoft Azure, Mitel, Nerdio, Omninet, Oracle, Samsung, Tools4ever, Uniserver, Veeam, VMware, Workspace 365

Compliancy standaarden en richtlijnen

ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISAE 3402/SOC1 Type I, NEN 7510

(Focus)sectoren

Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Locaties (in Nederland)

Heerlen, ā€™s-Hertogenbosch, Raamsdonksveer, Veenendaal