Ictivity

Rollen en diensten

Ictivity
-
 • Managed Services 7,6 N=26
 • Software Services
 • Data Intelligence
 • Business Technology
 • Interconnected Infrastructure

Diensten binnen Managed Services

Ictivity
-
 • Technisch Applicatiebeheer 7,7 N=7
 • Werkpleksupport 7,3 N=14
 • Werkplekmanagement 7,5 N=17
 • Managed Infrastructure 7,9 N=22
 • System Integration 7,6 N=10
 • Security Management 7,5 N=14

De rol en/of dienst is van toepassing op Ictivity:

 • Wel (voldoende evaluaties in de studie en tevredenheidsscore ontvangen)
 • Wel (onvoldoende evaluaties in de studie)
 • Niet

Customer Delight

Customer Delight Score

-

Ictivity

-

-

Marktgemiddelde

-

Fan Score

-

Ictivity

-

-

Marktgemiddelde

-


Competenties

Hoogste score binnen competenties:

-

-

Ictivity

-

-

-

Klantgerichtheid

Hoogste score binnen klantgerichtheid:

-

-

Ictivity

-

-

-

Aantal evaluaties per sector

* De percentages kunnen een procent afwijken van wat er is gepubliceerd in het boek. Daar kiezen wij ervoor om te werken met afgeronde percentages; waardoor de optelsom van deze percentages niet altijd uitkomt op 100%. Op de website is dat echter niet mogelijk.


3

Aantal jaren in de studie

27

Aantal evaluaties in de studie

Vergelijk met andere IT-provider:

Vergelijk met andere jaargang:

Bedrijfsprofiel

Ictivity is actief op het vlak van ontwerp, implementatie en beheer van IT-infrastructuren en heeft het afgelopen jaar productiviteitsoplossingen toegevoegd aan het portfolio. Het bedrijf richt zich op middelgrote organisaties, waarbij 55 procent van de omzet afkomstig is uit de non-profitsector (zorg en lokale overheden) en de rest uit het bedrijfsleven. Het leveren van managed services is een belangrijke activiteit voor Ictivity. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf geĆÆnvesteerd in aanvullende competenties om teams rondom de klant te kunnen samenstellen en de dienstverlening sterker te kunnen richten op klanttevredenheid in plaats van primair op SLAā€™s. Ictivity geeft aan te beschikken over expertise in de verschillende domeinen, waaronder marktspecifieke werkplektoepassingen en cloudmigraties. Uitgangspunt voor de dienstverlening van Ictivity is dat IT niet bij techniek begint, maar bij de gebruiker. Het bedrijf probeert zo veel mogelijk gebruikersgemak te faciliteren en heeft geĆÆnvesteerd in het toegankelijk maken van voorheen verspreide applicaties. In de gehele markt wordt veel geĆÆnvesteerd in het ā€˜versaasenā€™ van kernapplicaties, security, mobiel werken en de totale uitbesteding van IT. Vast onderdeel bij de aanpak van Ictivity is haar adoptiedienstverlening vanuit de overtuiging dat medewerkers die digivaardig en digiveilig werken, weten hoe zij het maximale rendement halen uit IT en enthousiaster toekomstige veranderingen omarmen.

Cloudmigratie in coronatijd

Vroon is een internationaal actieve rederij, met het hoofdkantoor in Breda en met kantoren in onder meer Genua, Aberdeen, Singapore en Manilla. Wereldwijd werken er zoā€™n drieduizend medewerkers. De uit 130 eigen schepen bestaande vloot zet Vroon in voor de offshoremarkt en het (diepzee)transport van droge lading, bitumen, autoā€™s en levend vee. Ictivity heeft het wereldwijd actieve bedrijf het afgelopen jaar op meerdere fronten ondersteund bij het realiseren van haar ambities. Om die ambitie mogelijk te maken werd de ā€˜Vroon-as-a-Platformā€™-strategie uitgewerkt. De implementatie van de cloud first-strategie omvatte onder meer de migratie van alle bedrijfsapplicaties naar Microsoft Azure en de ingebruikname van een nieuwe, moderne werkplek. De implementatie van Windows Virtual Desktop vormde een belangrijke component binnen de bredere cloudmigratie. De rederij beschikt nu over een schaalbaar, gestandaardiseerd en effectief IT-platform in de cloud, met een betere gebruikerservaring. Medewerkers vinden nu alle informatie en data die ze nodig hebben op Ć©Ć©n centrale plek, zonder dat ze allerlei verschillende applicaties hoeven te openen. Na afronding van de technische implementatie volgde de adoptie- en trainingsfase. Belangrijke elementen daarbinnen waren online (mini)trainingen, de inzet van een e-coach en het online leerportaal KennisHub, waarmee Vroon-medewerkers 24/7 kunnen beschikken over microleermodules met instructiematerialen, naslagwerken en andere informatie. Met de vernieuwde infrastructuur heeft Vroon de basis op orde voor verdere digitale vooruitgang van het bedrijf.

Aantal medewerkers

Nederland 160

Omzet (2020)

Nederland 26 mln. EUR

Technologie- en platformpartners

Aruba HPE, Citrix, F-Secure, Fortinet, Guardian360, Ivanti (RES Software), Microsoft, Microsoft 365, Microsoft Azure, Uniserver, Veeam, VMware

Compliancy standaarden en richtlijnen

ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISAE 3402, NEN 7510

(Focus)sectoren

FinancieĢˆle dienstverlening, Onderwijs, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Retail & Consumentengoederen, Transport & Logistiek, Wonen, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Locaties (in Nederland)

Eindhoven, Vianen