NEH Group

Rollen en diensten

NEH Group
-
 • Managed Services 7,6 N=35
 • Software Services
 • Data Intelligence
 • Business Technology
 • Interconnected Infrastructure

Diensten binnen Managed Services

NEH Group
-
 • Technisch Applicatiebeheer 7,8 N=26
 • Werkpleksupport 6,9 N=33
 • Werkplekmanagement 7,2 N=34
 • Managed Infrastructure 7,6 N=31
 • System Integration 7,8 N=20
 • Security Management 8,0 N=25

De rol en/of dienst is van toepassing op NEH Group:

 • Wel (voldoende evaluaties in de studie en tevredenheidsscore ontvangen)
 • Wel (onvoldoende evaluaties in de studie)
 • Niet

Customer Delight

Customer Delight Score

-

NEH Group

-

-

Marktgemiddelde

-

Fan Score

-

NEH Group

-

-

Marktgemiddelde

-


Competenties

Hoogste score binnen competenties:

-

-

NEH Group

-

-

-

Klantgerichtheid

Hoogste score binnen klantgerichtheid:

-

-

NEH Group

-

-

-

Aantal evaluaties per sector

* De percentages kunnen een procent afwijken van wat er is gepubliceerd in het boek. Daar kiezen wij ervoor om te werken met afgeronde percentages; waardoor de optelsom van deze percentages niet altijd uitkomt op 100%. Op de website is dat echter niet mogelijk.


5

Aantal jaren in de studie

36

Aantal evaluaties in de studie

Vergelijk met andere IT-provider:

Vergelijk met andere jaargang:

Bedrijfsprofiel

NEH Group B.V. (NEH), opgericht in 1997, bedient klanten uit verschillende markten in Nederland met IT-infrastructuurdiensten en -outsourcingdiensten. Het grootste deel van de omzet wordt gerealiseerd in de woningcorporatiesector. Over het afgelopen jaar heeft NEH een groei van 26% gerealiseerd in een markt met consoliderende corporaties: minder in aantal maar groter van omvang, dus met meer IT-eindgebruikers. Vanuit haar ā€˜Microsoft-tenzijā€™-strategie en visie op de moderne werkplek is NEH al vroegtijdig gestart met het NEH-team voor device management. Dit is opgericht voor het beheer van mobiele apparaten en de ondersteuning van thuiswerkers. De techniek is voor NEH een gegeven; het onderscheid wordt volgens de IT-provider gemaakt op het gebied van het ontzorgen van de medewerkers van klanten en de informatiebeveiliging. Hiervoor heeft NEH een eigen gebruikersadoptieprogramma en een eigen securityafdeling met SIEMdiensten. NEH-medewerkers worden, naast vakinhoudelijk, ook getraind en gecoacht op sociaal en klantgericht gedrag. NEH kiest voor organische groei en zal zich de komende jaren als gespecialiseerde dienstverlener blijven richten op de woningcorporatiesector. Het bedrijf heeft als missie anderen te ontzorgen en daarbij het IT-landschap hanteerbaar te maken. Vanuit die gedachte organiseert NEH bijvoorbeeld ook geregeld webinars voor IT-eindgebruikers.

Gecentraliseerd best-of-breed IT-landschap

Vier jaar geleden begon Stadlander uit Bergen op Zoom met een IT-metamorfose. De woningcorporatie, met ruim 160 medewerkers en ongeveer 150.000 woningen in West-Brabant en Tholen, ging van een lappendeken aan verschillende systemen over naar een ā€˜gecentraliseerd best-of-breed IT-landschapā€™. De talloze systemen hingen voorheen met koppelingen aan elkaar. Dit veroorzaakte veel miscommunicatie tussen medewerkers en leidde soms tot problemen als huurders in hun IT-omgeving wilden komen. Volgens Stadlander zijn de verbeteringen voornamelijk doorgevoerd in de drie belangrijkste pijlers, namelijk de secties klantcontact, vastgoed en financiĆ«n. Deze secties zijn gecentraliseerd door NEH, zodat ze overzichtelijk en goed te bereiken zijn. Om de relatie met de huurders te managen, de eerste pijler, maakt de organisatie nu gebruik van een CRM-systeem. De tweede pijler is het management, dat nu gebruikmaakt van een expertsysteem. Tot slot wordt de boekhouding ondersteund met gespecialiseerde software, toegespitst op hun behoeften. Doordat het nieuwe IT-landschap nu leunt op deze pijlers is het meer gecentraliseerd, goedkoper en makkelijker te beheren. Er wordt inmiddels gekeken naar verdere uitbreidingen op het gebied van financiĆ«le systemen. NEH heeft daarnaast een cloudomgeving geĆÆmplementeerd en moderne werkplekken geĆÆnstalleerd. Met behulp van NEH heeft Stadlander de overstap gemaakt naar managed services. Alle medewerkers hebben toegang tot hetzelfde bedrijfsnetwerk. De cloud heeft geholpen om medewerkers plaats- en tijdonafhankelijk te kunnen laten werken.

Aantal medewerkers

Nederland 100

Omzet (2020)

Nederland 20 mln. EUR

Technologie- en platformpartners

Dell Servers, Hyper-V, Ivanti (RES Software), Microsoft, Microsoft 365, Microsoft Azure, Microsoft Surface, Pure Storage, Rapid7, Tanium, TOPdesk, VMware, Workspace 365, Zscaler

Compliancy standaarden en richtlijnen

ISO/IEC 27001, ISAE 3402/SOC1 Type I en Type II, NEN 7510

Verwacht in 2021: ISO 27701 (AVG)

(Focus)sectoren

Wonen, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Locaties (in Nederland)

Leusden, Venray, Wezep