Valid

Rollen en diensten

Valid
-
 • Managed Services 8,0 N=15
 • Software Services
 • Data Intelligence
 • Business Technology
 • Interconnected Infrastructure

Diensten binnen Managed Services

Valid
-
 • Technisch Applicatiebeheer 7,9 N=12
 • Werkpleksupport 7,5 N=11
 • Werkplekmanagement 8,0 N=10
 • Managed Infrastructure 8,3 N=12
 • System Integration 8,0 N=10
 • Security Management 8,1 N=9

De rol en/of dienst is van toepassing op Valid:

 • Wel (voldoende evaluaties in de studie en tevredenheidsscore ontvangen)
 • Wel (onvoldoende evaluaties in de studie)
 • Niet

Customer Delight

Customer Delight Score

-

Valid

-

-

Marktgemiddelde

-

Fan Score

-

Valid

-

-

Marktgemiddelde

-


Competenties

Hoogste score binnen competenties:

-

-

Valid

-

-

-

Klantgerichtheid

Hoogste score binnen klantgerichtheid:

-

-

Valid

-

-

-

Aantal evaluaties per sector

* De percentages kunnen een procent afwijken van wat er is gepubliceerd in het boek. Daar kiezen wij ervoor om te werken met afgeronde percentages; waardoor de optelsom van deze percentages niet altijd uitkomt op 100%. Op de website is dat echter niet mogelijk.


10

Aantal jaren in de studie

16

Aantal evaluaties in de studie

Vergelijk met andere IT-provider:

Vergelijk met andere jaargang:

Bedrijfsprofiel

Valid, opgericht in 1999, helpt middelgrote ondernemingen bij het optimaliseren en innoveren van hun business met diensten op het gebied van managed services, IT-consultancy en digital business. Valid onderkent dat IT steeds bepalender wordt voor het onderscheidend vermogen van ondernemingen. Daarbij speelt Valid naar eigen zeggen ook in op de trend dat security (op het gebied van zowel menselijk handelen als technologie) steeds belangrijker wordt. Minstens tachtig procent van de omzet van Valid is afkomstig van opdrachtgevers uit de industriƫle sector, de financiƫle en zakelijke dienstverlening en de vastgoedsector, zowel commercieel als sociaal. Valid heeft haar organisatie het afgelopen jaar gekanteld naar businessunits waarin verschillende soorten domeinkennis worden gebundeld: IT-consultancy levert de expertise van infrastructuur consultants en specialisten in IT-change; digital business is gericht op maatwerkapplicaties; en datatoepassingen en managed services richt zich op outsourcing deals. De businessunits worden in toenemende mate zelfsturend. De focus op eerdergenoemde sectoren vormt de hoofdmoot voor Valid Managed Services en het ondersteunen van infrastructuur, eindgebruikers en applicaties in het operationele proces behoren volgens Valid tot de specialismen. Als service integrator werkt Valid nauw samen met partners. Het bedrijf is meervoudig Microsoft Gold Partner, zowel binnen het data-, infrastructuur- en clouddomein als voor datatoepassingen.

Een IT-partner in de productie-industrieĀ 

Neways Electronics International N.V. is een aan Euronext Amsterdam genoteerde, internationaal opererende leverancier van industriƫle en professionele elektronica. Neways ontwikkelt, produceert en assembleert elektronica. Daarnaast zijn ook service, reparatie en product lifecycle management onderdeel van het integrale dienstenpakket van Neways. De producten van Neways worden onder meer toegepast in de industriƫle automatisering, de luchtvaart en in de automotive, medische, telecom- en halfgeleiderindustrie. Voor Neways was het bij de keuze voor een IT-leverancier van belang dat deze thuis zou zijn in de productie-industrie. Na een zorgvuldige screening heeft Neways het beheer van haar IT-infrastructuur volledig uitbesteed aan Valid, dat al veel klanten heeft in deze sector. Valid levert naast infrastructuurmanagement ook end-user support voor de duizend medewerkers van Neways in Nederland. De servicedesk van Valid is niet alleen het eerstelijns aanspreekpunt voor de medewerkers van Neways, maar speelt als single point of contact tevens een coƶrdinerende rol richting de andere IT-partners van Neways. De IT-omgeving van Neways is nu stabieler en bedrijfszekerder. Medewerkers zijn productiever dankzij een veilige, moderne werkplek en een professionele ondersteuning.

Aantal medewerkers

Nederland 250

Omzet (2020)

Nederland 30,7 mln. EUR

Technologie- en platformpartners

Anywhere365, Cisco, Citrix, Kaspersky, Microsoft 365, Microsoft Azure, NetApp, Palo Alto Networks, Rapid7, Uniserver, Veeam, VMware, Workspace 365

Compliancy standaarden en richtlijnen

ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27017, ISAE 3402/SOC1 Type II, NEN 7510

(Focus)sectoren

FinancieĢˆle dienstverlening, Onderwijs, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Transport & Logistiek, Wonen, Zakelijke dienstverlening

Locaties (in Nederland)

Eindhoven, Maastricht