XLA® Gecertificeerd

Word een Master in Xperience Management

Sinds de allereerste presentatie over XLA® (Xperience Level Agreement) in Las Vegas in 2016 is Xperience Management uitgegroeid tot een wereldwijde beweging. Met de juiste mindset, skillset en toolset realiseren organisaties betere samenwerkingen, blijere en productievere medewerkers en klanten, maar bovenal meer business impact.

Een bedrijf is XLA® Gecertificeerd wanneer vijf of meer medewerkers van deze organisatie minimaal één Giarte XLA®-training hebben gevolgd én het daarbij behorende certificaat hebben gehaald (peildatum: juli 2022).

Wordt ook XLA® Gecertificeerd

Om de wereldwijde acceptatie van Xperience Management en XLA® te versnellen, heeft Giarte haar eigen XLA® Academy gelanceerd met een suite van zelfstudie‑, online en klassikale trainingen. De trainingen van de XLA® Academy leveren deelnemers concrete handvatten op om zelf aan de slag te gaan met Xperience Management en je eerste XLA®‘s te realiseren. 

De XLA® Academy verwelkomt mensen met verschillende achtergronden binnen organisaties, zoals DevOps, Customer Operations, Software Development, Service Delivery, Service Improvement, Customer Success Management, Sourcing Management en UX/CX-experts. De trainingen kunnen door individuen en groepen worden gevolgd. 

Ben je klaar om je eerste XLA®-badge te halen en aan de slag te gaan met Xperience Management? 

Ga naar Giarte Academy