IT-bedrijven in de IT Xperience Monitor

De Giarte IT Xperience Monitor omvat dit jaar de resultaten van 36 verschillende IT-bedrijven. Giarte presenteert op de website en in het jaarboek alleen de IT-bedrijven die bij Giarte hebben aangegeven dat zij willen worden opgenomen in de studie en bovendien meer gedetailleerde inzichten van het onderzoek willen verkrijgen. Klik hier om te zien welke IT-bedrijven in de studie zijn opgenomen. 

Dit jaar verwelkomen wij negen nieuwe IT-bedrijven in onze studie: AnyLinQ, Ctac, Kyndryl, Lemontree, NAVARA, Oblivion, Orange Cyberdefense, Rapid Circle en Simac. Ctac en Simac hebben in het verleden al een aantal keer deelgenomen aan de studie en zijn weer terug in de Monitor. Interxion is in 2020 overgenomen door Digital Realty en gaat sinds 2022 ook verder onder deze naam. De naam Interxion is daardoor vervangen door Digital Realty.

Ontwikkelingen binnen de IT-markt


De IT-markt is volop in beweging. Het afgelopen jaar zijn er weer een aantal IT-bedrijven geweest die andere bedrijven hebben overgenomen of zelf zijn overgenomen. De verschillende overnames zijn terug te vinden bij de bedrijfsprofielen.

Neem deel aan de ITX Monitor!

Wilt u deelnemen aan het onderzoek of eens vrijblijvend met Giarte sparren? Neem dan contact met ons op.