ITX voor IT-bedrijven

Voordelen van deelname als IT-bedrijf aan de ITX Monitor

Waarom meedoen aan de ITX Monitor?

  1. Vergroot je inzicht in klantbeleving en kansen. De onderzoeksresultaten helpen je bedrijf bij het verbeteren van IT-dienstverlening en het vergroten van je onderscheidend vermogen.
  2. Versterk je zichtbaarheid in de markt. Het Giarte-jaarboek ITX Monitor is een toonaangevend rapport dat al twintig jaar in de boardrooms van de top van BV Nederland ligt. Door deelname aan ITX kom je sneller op de radar van prospects. Organisaties die meedoen aan ITX laten zien dat zij zich kwetsbaar durven op te stellen, transparant zijn over klantbeleving en willen leren van feedback.
  3. Toon je klanten dat je continue wil verbeteren en open staat voor dialoog. De onderzoeksresultaten zijn een verifieerbare en openbare review van de performance die uitbesteder en IT-bedrijf handvatten biedt om met elkaar in gesprek te gaan over verbeterpunten.
  4. Doe inspiratie op voor je strategie en positionering. ITX is de bron voor zelfreflectie en levert praktische inzichten en inspiratie met betrekking tot klantbeleving. Met presentaties en workshops die voortborduren op onderzoeksresultaten, geeft Giarte antwoord op essentiƫle vragen. Wat speelt er in de markt? Welke uitdagingen zijn er? Hoe gaan andere organisaties hier mee om? Deze inzichten zorgen voor een nog scherpere focus voor je bedrijf.

Bekijk hier de brochure van de ITX Monitor van 2023.

Neem deel aan de ITX Monitor!

Heeft u vragen, wilt u deelnemen aan het onderzoek of eens vrijblijvend met Giarte sparren? Neem dan contact met ons op.