ITX voor uitbesteders

Voordelen van deelname aan de IT Xperience Monitor

Voordelen van deelname

Uitbesteders die worstelen met hun IT-bedrijven stellen ons vaak de vraag: zijn wij nu de enige met deze problemen? Organisaties die hun IT uitbesteden en deelnemen aan de studie IT Xperience Monitor (voorheen Outsourcing Performance) verruimen hun blik op wat er speelt in de Nederlandse uitbestedingsmarkt. Ze winnen aan kennis, maar geven als deelnemer ook feedback aan de markt. Daar wordt iedereen beter van.

Deelnemen aan de studie biedt uitbesteders de volgende voordelen:

  • Inzicht in de tevredenheid over de relatie met, en performance van de IT-bedrijven;
  • Een verifieerbare en openbare review van de performance die de uitbesteder handvatten biedt om met de dienstverlener in gesprek te gaan over verbeterpunten;
  • Inzicht in sterke en zwakke punten van alternatieve dienstverleners;
  • Een grondig en actueel overzicht van de Nederlandse IT-markt;
  • Zicht op ontwikkelingen, valkuilen en uitdagingen in de IT-markt, zowel op contract- als op technologiegebied;
  • Toegang tot presentaties en workshops die hun basis vinden in de onderzoeksresultaten van ITX Monitor en waarmee uitbesteders de relatie kunnen opfrissen of versterken.

Uitbesteders die deelnemen aan de ITX Monitor, worden uitgenodigd voor het jaarlijkse seminar van Giarte en ontvangen het Jaarboek IT Xperience. In het onderzoekskatern van het ITX Jaarboek worden de onderzoeksuitkomsten toegelicht en geven we een profiel van iedere deelnemend IT-bedrijf; in het kenniskatern vind je cases, interviews en analyses over best practices en ervaringen.

Neem deel aan de ITX Monitor!

Heeft u vragen, wilt u deelnemen aan het onderzoek of eens vrijblijvend met Giarte sparren? Neem dan contact met ons op.