Intermax

Rollen en diensten

Intermax
-
 • Managed Services 8,4 N=18
 • Software Services
 • Data Intelligence
 • Business Technology
 • Interconnected Infrastructure

Diensten binnen Managed Services

Intermax
-
 • Technisch Applicatiebeheer
 • Werkpleksupport
 • Werkplekmanagement
 • Managed Infrastructure 8,3 N=17
 • System Integration
 • Security Management 8,9 N=8

De rol en/of dienst is van toepassing op Intermax:

 • Wel (voldoende evaluaties in de studie en tevredenheidsscore ontvangen)
 • Wel (onvoldoende evaluaties in de studie)
 • Niet

Customer Delight

Customer Delight Score

-

Intermax

-

-

Marktgemiddelde

-

Fan Score

-

Intermax

-

-

Marktgemiddelde

-


Competenties

Hoogste score binnen competenties:

-

-

Intermax

-

-

-

Klantgerichtheid

Hoogste score binnen klantgerichtheid:

-

-

Intermax

-

-

-

Aantal evaluaties per sector

* De percentages kunnen een procent afwijken van wat er is gepubliceerd in het boek. Daar kiezen wij ervoor om te werken met afgeronde percentages; waardoor de optelsom van deze percentages niet altijd uitkomt op 100%. Op de website is dat echter niet mogelijk.


3

Aantal jaren in de studie

18

Aantal evaluaties in de studie

Vergelijk met andere IT-provider:

Vergelijk met andere jaargang:

Bedrijfsprofiel

Managed services provider Intermax werkt voor organisaties waarvoor privacy en beschikbaarheid van kritiek belang zijn. Het bedrijf heeft veel klanten in de zorgsector, maar werkt ook voor ISV's en in andere vitale sectoren met een kritieke infrastructuur. Intermax helpt deze bedrijven met de uitdagingen die de digitale transformatie met zich meebrengt. Daarbij wordt naar eigen zeggen veel aandacht geschonken aan de context van het totale digitale speelveld van de klant: technisch, organisatorisch en op het gebied van wet- en regelgeving. Dat doet Intermax door te investeren in de ontwikkeling van medewerkers, met de beste soft- en hardware en door in te spelen op de laatste ontwikkelingen. Zo wordt gezorgd dat klanten de juiste afweging kunnen maken tussen kosten, performance, beschikbaarheid en veiligheid. Intermax streeft naar een partnerschap voor de lange termijn en wil daarbij graag gezamenlijk bijdragen aan een duurzame samenleving, door de beste keuzes te maken om de footprint zo klein mogelijk te houden. Het bedrijf is nadrukkelijk actief in brancheverenigingen DHPA en NBIP (Nationale Beheersorganisatie Internet Providers). Bij de NBIP heeft Intermax aan de wieg gestaan van de NaWas (Nationale Anti-DDOS Wasstraat). Intermax is onderdeel van Intermax Group, die verder bestaat uit Bizway, Guardian360, NFIR, Gridly en Guida.

Beelduitwisselingsnetwerk voor radiologiebeeldenĀ 

Alphatron Medical werkt aan het ontwikkelen en aanbieden van wat het bedrijf zelf 'medische workware' noemt: oplossingen waarmee zorgprofessionals soepel en prettig kunnen werken in het zorgproces. Dat zijn altijd complete oplossingen met een slimme toepassing en een integratie van hard- en software. Tot de belangrijke medische software die Alphatron levert, behoort onder meer JiveX, dat ziekenhuizen gebruiken als platform om radiologiebeelden centraal op te slaan en te koppelen aan een ziekenhuisinformatiesysteem en/of elektronisch patiƫntendossier. Het afgelopen jaar heeft Alphatron met hulp van Intermax een aanbesteding gewonnen. Voor een samenwerking van zorgverzekeraars is een platform ontworpen waardoor de aangesloten zorginstellingen op een efficiƫnte manier radiologiebeelden kunnen uitwisselen. Zorginstellingen hoeven dankzij JiveX geen gebruik meer te maken van een speciale fysiek aanwezige vervoerder en bovendien zijn de beelden direct bij de ontvanger beschikbaar. Dit bespaart tijd, is milieuvriendelijk en versnelt het zorgproces. Inmiddels heeft Alphatron binnen een jaar tijd alle Nederlandse ziekenhuizen op dit platform aangesloten. Zo is het beelduitwisselingsnetwerk met de grootste dekking van Nederland ontstaan. Het platform draait op de Intermax HealthCloud. Deze 100% Nederlandse cloudomgeving combineert de flexibiliteit en snelheid van de public cloud met de veiligheid van een managed private omgeving en is uitsluitend voor zorginstellingen bedoeld. De HealthCloud speelt in op de vraag vanuit de zorgbranche naar flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbeheersing van de IT-infrastructuur.

Aantal medewerkers

Nederland 110

Omzet (2020)

Nederland 18 mln. EUR

Technologie- en platformpartners

Citrix, Dell EMC, Elastic, Fortinet, HP, Huawei, Juniper Networks, Lenovo, Microsoft 365, Microsoft Azure, Nutanix, Veeam, VMware

Compliancy standaarden en richtlijnen

ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000-1, ISO 22301, ISO 26000, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27018, ISAE 3402/SOC1 Type II, SOC2, NEN 7510

(Focus)sectoren

IT & Telecom, Overheid/Publieke dienstverlening, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Locaties (in Nederland)

Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle