Levi9

Rollen en diensten

Levi9
-
 • Managed Services 8,3 N=15
 • Software Services 8,4 N=40
 • Data Intelligence
 • Business Technology 8,0 N=8
 • Interconnected Infrastructure

Diensten binnen Managed Services

Levi9
-
 • Technisch Applicatiebeheer 8,2 N=13
 • Werkpleksupport
 • Werkplekmanagement
 • Managed Infrastructure
 • System Integration 8,4 N=11
 • Security Management

De rol en/of dienst is van toepassing op Levi9:

 • Wel (voldoende evaluaties in de studie en tevredenheidsscore ontvangen)
 • Wel (onvoldoende evaluaties in de studie)
 • Niet

Customer Delight

Customer Delight Score

-

Levi9

-

-

Marktgemiddelde

-

Fan Score

-

Levi9

-

-

Marktgemiddelde

-


Competenties

Hoogste score binnen competenties:

-

-

Levi9

-

-

-

Klantgerichtheid

Hoogste score binnen klantgerichtheid:

-

-

Levi9

-

-

-

Aantal evaluaties per sector

* De percentages kunnen een procent afwijken van wat er is gepubliceerd in het boek. Daar kiezen wij ervoor om te werken met afgeronde percentages; waardoor de optelsom van deze percentages niet altijd uitkomt op 100%. Op de website is dat echter niet mogelijk.


10

Aantal jaren in de studie

45

Aantal evaluaties in de studie

Vergelijk met andere IT-provider:

Vergelijk met andere jaargang:

Bedrijfsprofiel

Levi9 levert IT-diensten aan voornamelijk Nederlandse bedrijven vanuit zes delivery centers in ServiĆ«, OekraĆÆne en RoemeniĆ«. Het bedrijf, dat is gegroeid tot ruim duizend medewerkers, is in handen van een kleine en stabiele groep aandeelhouders. Levi9 richt zich op het ontwikkelen en beheren van maatwerk software- en cloudoplossingen waarmee de klanten impact kunnen maken in hun markt. Levi9 gaat uit van het gebruik van bewezen technologie, adoptie van nieuwe technologie, automatisering en continue verbeteringen. Levi9 ambieert een langdurige relatie met haar klanten, waarbij het bedrijf naar eigen zeggen proactief, transparant en loyaal is. De IT-provider kwalificeert haar klanten op een aantal aspecten: manier van werken (agile), technologie en gemeenschappelijke cultuur en waarden. De klantvraag staat centraal en Levi9 zegt te trachten daarbij innovatie, kennis en vertrouwen te brengen. Het bedrijf wil impact maken op drie niveaus: bij het ontwikkelen van nieuwe software, bij het product dat met en voor een klant wordt gemaakt en bij het invullen van de strategie van een klant. Dit doet Levi9 door bijvoorbeeld op basis van ervaring en onderzoek het gesprek aan te gaan over productmanagement of innovatie en vervolgens in samenspraak de vervolgstappen te bepalen.

Een verbeterde interne efficiĆ«ntieĀ 

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) is de Nederlandse tak van het in 48 landen voor Volkswagen opererende Volkswagen Financial Services. Deze organisatie is actief op het gebied van financiering, leasing en verzekeringen, fleet management en mobility services voor consumenten. Door het wereldwijde cloudmigratieprogramma van Volkswagen was er de behoefte om een aantal projecten versneld uit te voeren. Het ging daarbij om onder meer het verbeteren van de klantervaring op het gebied van financiƫle rapportage, selfservice en het uitbreiden van functionaliteiten met als doel een betere interne efficiƫntie. Het wereldwijde migratieprogramma naar de cloud vereiste dat legacy applicaties moesten worden aangepast en soms geheel vervangen. De kosten en baten hiervan werden nauwkeurig afgewogen op basis van de gebruikersbehoefte, de operationele kosten en de al verkrijgbare oplossingen in de markt. Om te kunnen inspelen op alle veranderingen en VWPFS te helpen ook voor de toekomst een schaalbare en efficiƫnte organisatie te hebben, heeft Levi9 naast het opschalen van de teams ook hybride aan projecten gewerkt, met veel aandacht voor de agile processen en methodieken, waarbij er een focus lag op het vertalen van business requirements naar uitvoerbare projecten.

Aantal medewerkers

Nederland 1.100

Omzet (2020)

Nederland 52,3 mln EUR

Technologie- en platformpartners

Amazon Web Services: Advanced Consulting, Well Architected Partner en Microsoft Gold Partner (DevOps, datacenter, data analytics, application development, cloud platform)

Compliancy standaarden en richtlijnen

ISO 27001, ISO 27701 (Serviƫ)

(Focus)sectoren

FinancieĢˆle dienstverlening, IT & Telecom, Retail & Consumentengoederen, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening

Locaties (in Nederland)

Amsterdam