NetRom

Rollen en diensten

NetRom
-
 • Managed Services
 • Software Services 8,4 N=23
 • Data Intelligence
 • Business Technology
 • Interconnected Infrastructure

Diensten binnen Managed Services

NetRom
-
 • Technisch Applicatiebeheer
 • Werkpleksupport
 • Werkplekmanagement
 • Managed Infrastructure
 • System Integration
 • Security Management

De rol en/of dienst is van toepassing op NetRom:

 • Wel (voldoende evaluaties in de studie en tevredenheidsscore ontvangen)
 • Wel (onvoldoende evaluaties in de studie)
 • Niet

Customer Delight

Customer Delight Score

-

NetRom

-

-

Marktgemiddelde

-

Fan Score

-

NetRom

-

-

Marktgemiddelde

-


Competenties

Hoogste score binnen competenties:

-

-

NetRom

-

-

-

Klantgerichtheid

Hoogste score binnen klantgerichtheid:

-

-

NetRom

-

-

-

Aantal evaluaties per sector

* De percentages kunnen een procent afwijken van wat er is gepubliceerd in het boek. Daar kiezen wij ervoor om te werken met afgeronde percentages; waardoor de optelsom van deze percentages niet altijd uitkomt op 100%. Op de website is dat echter niet mogelijk.


3

Aantal jaren in de studie

25

Aantal evaluaties in de studie

Vergelijk met andere IT-provider:

Vergelijk met andere jaargang:

Bedrijfsprofiel

NetRom Software is een software development partner voor independent software vendors en corporate end-users, die haar kennis en ervaring sinds de oprichting in 1999 richt op de financiƫle dienstverlening, IT & telecom, healthcare, agri-tech, retail & e-commerce, onderwijs en traffic & mobility. NetRom heeft momenteel 87 klanten in acht landen en ondersteunt vijf technology stacks: Microsoft, Open Source, Java, Quality Assurance, Web en Mobile. Het delivery center met 375 IT-professionals ligt in Craiova, Roemeniƫ. Het bedrijf werkt met een leveringsmodel waarbij cocreatie met de klant centraal staat. Voor NetRom betekent dit meedenken en meebeslissen over de input en verantwoording nemen voor het geleverde resultaat. Het aantrekken en behouden van talent is voor NetRom prioriteit. Daarom is het bedrijf gestart met de ontwikkeling en bouw van een campus van 30.000 m2 met uitgebreide faciliteiten voor werk, persoonlijke ontwikkeling en vrije tijd. Met deze investeringen wil NetRom haar medewerkers ontwikkelingsmogelijkheden bieden en de optimale omgeving creƫren om vooruitstrevend werk te kunnen doen binnen specifieke kennisgebieden als big data, machine learning en artificial intelligence. De organisatie heeft maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan, door een combinatie van HR-beleid (met initiatieven en aandacht voor fysieke en mentale gezondheid van de medewerkers), milieubewust handelen en betrokkenheid bij de lokale samenleving. NetRom streeft naar organische groei op basis van langdurige samenwerkingen, waarbij het optimaliseren van continue verbetering en klanttevredenheid belangrijke aandachtspunten zijn.

Een verbeterde online leeromgevingĀ 

Opleidingsinstituut LOI is specialist op het gebied van afstandsonderwijs en biedt meer dan duizend opleidingen, van korte cursussen tot erkende mbo- en hbo-opleidingen. IT speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling, het aanbod en de uitvoering van het afstandsonderwijs. LOI wil vooroplopen in het inzetten van nieuwe technologie om het afstandsonderwijs zo toegankelijk mogelijk te maken. Om dat te kunnen realiseren, vroeg LOI NetRom mee te werken aan de ontwikkeling van een nieuwe digitale leeromgeving. De online leeromgeving, LOI Campus, geeft studenten inzicht in hun opleiding en vorderingen daarin. Het platform biedt naast contactmogelijkheden met docenten en medestudenten ook online studietools. Het doel is om deze leeromgeving interactiever te maken en de gebruikerservaring te verbeteren voor huidige en nieuwe studenten. NetRom heeft nieuwe applicaties en tools geĆÆmplementeerd en verzorgt het technisch beheer van de online leeromgeving. NetRom werkt met behulp van scrum teams samen met LOI. LOIā€™s product owner heeft meerdere keren per week contact met het NetRom-team in Craiova waardoor de communicatie ondanks de afstand goed verloopt.

Aantal medewerkers

Nederland 375

Omzet (2020)

Nederland 22 mln. EUR

Technologie- en platformpartners

NetRom werkt met verschillende technologie- en platformpartners, waaronder Amazon Web Services, Google Cloud, Java, Microsoft, Microsoft Azure en Open Source.

Compliancy standaarden en richtlijnen

ISO 9001, ISO/IEC 27001

(Focus)sectoren

FinancieĢˆle dienstverlening, IT & Telecom, Productie & Industrie, Retail & Consumentengoederen, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Locaties (in Nederland)

Arnhem, Breda